Misschien wel het leukste evenement

Het kan wel eens zo zijn dat er periodes zijn waarin er harder gewerkt moet worden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan assemblagemedewerkers. Vaak is het zo dat er een deadline gesteld wordt voor een grote opdracht die door een klant is binnengekomen. Helaas is de deadline niet altijd haalbaar door verschillende redenen wat niets te maken hoeft te hebben met jouw bedrijf. Het kan natuurlijk zo zijn dat er iets niet klopt bij de leverancier of dat het te lang heeft geduurd voordat de materialen binnen waren. Jammer maar helaas zal er dan overgewerkt moeten worden en dit komt niet zo lekker bij iedereen binnen als gehoopt. Het is natuurlijk wel extra geld maar het is ook extra tijd die zij niet met hun partner of familie kunnen besteden. Daarom is het misschien wel leuk om een bedrijfsuitje te organiseren op een van de dagen dat het wat rustiger is waarbij er aandacht wordt gespendeerd aan een kindvriendelijk thema.

Waarom een zakelijk uitje kindvriendelijk houden?

Door het bedrijfsuitje een kindvriendelijk thema te geven kunnen niet alleen de medewerkers even uitrusten en tijd buiten het werk spenderen met de collega’s, maar de partners en kinderen kunnen ook tijd spenderen met hun geliefden. Ook kunnen zij op deze manier eens kijken met wie papa, mama of hun partner nou eigenlijk tijd mee spenderen op het werk. Het is natuurlijk ook een geweldige kans voor de kinderen om nieuwe vriendjes te maken. Wie weet gaan de kinderen wel vaker samen spelen en ontstaat er zo ook weer een vriendschap tussen de collega’s.
Bij een kindervriendelijk thema kun je bijvoorbeeld eens denken aan een dagje uit naar een overdekte speelruimte. Het zou natuurlijk geweldig zijn als deze speelruimte ook een restaurant of bar in het gebouw heeft zitten zodat de mensen zonder kinderen, en die daar ook geen behoefte aan hebben, hun tijd op een andere manier kunnen spenderen.

kindvriendelijk

Probeer eens een golfbaan

Een andere kindvriendelijke plek zou een golfbaan kunnen wezen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten golf banen zoals midget golf maar ook glow golf is tegenwoordig een ding. Glow golf is een golfbaan in het donker wat verlicht is door LED verlichting op en rondom de baan. Zeer indrukwekkend voor kinderen maar ook voor volwassenen natuurlijk!

Laatste paar tips

Het is wel handig om voorafgaand aan het uitje even aan iedereen te vragen die kinderen meeneemt hoe oud deze kinderen zijn. Het zou natuurlijk zonde zijn als er een overdekte speeltuin wordt uitgekozen voor kinderen binnen de leeftijdsgrens van 8 jaar en dat er dan een aantal kinderen bij zijn die iets ouder zijn. Het moet voor iedereen leuk blijven. Zorg ook dat er rekening gehouden wordt met eventuele allergie├źn als je besluit om voor het eten te betalen vanuit het bedrijf. Frietjes met mayonaise is natuurlijk een leuke keuze voor de kinderen, en voor de volwassenen trouwens ook, maar het zou zomaar kunnen dat een van de kinderen hier niet tegen kan. Daar moet dus iets anders voor geregeld worden.